Buitenlands kamp 2023

Onze chiro bestaat ondertussen al 36 jaar en volgend jaar is het zover, ons allereerste buitenlands kamp!

Dit buitnelands kamp zal ENKEL doorgaan voor de Keti's en Aspi's samen met de leiding. Aspi's en Keti's zullen op dit kamp 1 grote groep vormen met de leiding. We doen dit om de samenhorigheid te vergroten en nieuwe vriendschappen te bouwen. We zouden graag om de 4 jaar een nieuw buitenlands kamp organiseren zodat ieder kind de kans krijgt om mee te gaan op buitenlands kamp. 

Waar, wanneer en hoe?

Eerst is het normale kamp (voor de Ribbels, Speelclub, Rakwi's en Tito's) van 12 tot 20 juli in België. Hierna heeft de leiding 2-3 dagen rust en opruim. Daarna vertrekken we met de Keti's en Aspi's van 24 juli tot 1 augustus naar Kroatië.

De locatie waar wij een week gaan verblijven is het scout-center crab-stream Fužine. Het exacte adres is “Skautski Centar, 51322, Fužine, Croatia”.

Prijs en inschrijving?

Een buitenlands kamp is natuurlijk een grotere onderneming dan een normaal kamp en daarom kost dit ook net dat stukje meer.

Na de eerste berekening kwamen we op een totaalprijs van €350 per deelnemer. We vonden dit echter net teveel en daarom hebben we verschillende geldinzamelacties gepland voor dit jaar en volgend jaar om deze prijs naar beneden te drukken. De bedoeling is om de prijs per deelnemer met €100 te verminderen zodat de uiteindelijke prijs €250 wordt per deelnemer. Deze prijs is all-in: vervoer, eten, drinken, verblijf, activiteiten en al het plezier! Al raden we wel aan om eventueel een klein zakcentje mee te geven.

We begrijpen maar al te goed dat €250 per deelnemer, zeker in een gezin waar 2 kinderen mee gaan, nog steeds duur kan uitvallen. Daarom hebben we een spaarplan opgesteld. Het komt erop neer dat de €250 gesplitst wordt in 4 schijven. 3 keer een schijf van €60 en 1 keer een schijf van €70.

1ste schijf in november 2021 (€60), 2de schijf in april 2022 (€60), 3de schijf in oktober 2022 (€60), 4de schijf in april 2023 (€70). Voor elke betalingsschijf krijg je nog een reminder via mail, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je dit zou vergeten.

Inschrijven voor het buitenlands kamp kan je doen door één van de leiding aan te spreken of
het via mail te laten weten (groepsleiding@chirowilduraantjes.be).

Als er nog vragen zijn in verband met het buitenlands kamp mag je altijd 1 van de leiding aanspreken of een mailtje sturen naar de groepsleiding. 

Onze hele leidingsploeg heeft er in ieder geval al super veel zin in. We gaan ons daar enorm amuseren in Kroatië, hopelijk allemaal samen!!!