Nieuws

Beste ouders en leden
Morgen is het eindelijk zo ver, de startactiviteit! Op de startactiviteit zal de leidingsverdeling onthuld worden aan de hand van een super tof spel.

Beste leden en ouders

September is terug begonnen wat betekent dat de chiro ook binnenkort terug opstart. We starten normaal elk jaar op de 3de zaterdag van september maar dit jaar stellen we het een week uit.

We mogen op kamp en dit van 12 tot 20 juli in Lommel! De bivakinschrijvingen zijn nu officieel geopend op onze website. Inschrijven kan tot en met 20 juni.
 

Beste leden en ouders

De beslissing is eindelijk gevallen: het kamp gaat door!  De leiding is heel erg blij en hoopt jullie allemaal snel weer te zien.

In januari zijn we er terug met leuke activiteiten. Omdat een groot deel van de leiding studeert en in januari examens heeft, is er in januari een speciale regeling. Deze kan hieronder teruggevonden worden.

Op zaterdag 21 december houden alle groepen een kerstfeest! Het is gewoon activiteit van 14:00 tot 17:00 maar in kerst thema. Op het einde van activiteit houden we zoals jaarlijkse gewoonte een cadeautjes-ronde. 

Leiding en oudleiding van Chiro Wilduraantjes organiseren hun jaarlijkse mosselsouper weer. Op 1 november kan je komen smullen van onze lekkere gerechten. Wat staat er op het menu:

Eind deze maand is het naar jaarlijkse gewoonte weer onze Halloween activiteit. Deze gaat door op zaterdag 26 oktober van 19u tot 21u. Iedereen mag verkleed komen naar de activiteit! 

Op zaterdag 21 september is het onze startdag! De start van
het nieuwe chirojaar!

Subscribe to Nieuws