Nieuws

Beste ouders en leden

Zaterdag 13 februari is het weer zover, de fysieke activiteiten mogen weer doorgaan!

Dit zijn de uren waar we vanaf zaterdag mee werken:

Het eerste deel van ons chirojaar zit er jammer genoeg al op.
Desondanks de Corona-pandemie hebben we toch voor onze leden alles uit de kast gehaald om voor fijne zaterdagnamiddagen te zorgen.

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden
Morgen is het eindelijk zo ver, de startactiviteit! Op de startactiviteit zal de leidingsverdeling onthuld worden aan de hand van een super tof spel.

Beste leden en ouders

September is terug begonnen wat betekent dat de chiro ook binnenkort terug opstart. We starten normaal elk jaar op de 3de zaterdag van september maar dit jaar stellen we het een week uit.

We mogen op kamp en dit van 12 tot 20 juli in Lommel! De bivakinschrijvingen zijn nu officieel geopend op onze website. Inschrijven kan tot en met 20 juni.
 

Beste leden en ouders

De beslissing is eindelijk gevallen: het kamp gaat door!  De leiding is heel erg blij en hoopt jullie allemaal snel weer te zien.

In januari zijn we er terug met leuke activiteiten. Omdat een groot deel van de leiding studeert en in januari examens heeft, is er in januari een speciale regeling. Deze kan hieronder teruggevonden worden.

Op zaterdag 21 december houden alle groepen een kerstfeest! Het is gewoon activiteit van 14:00 tot 17:00 maar in kerst thema. Op het einde van activiteit houden we zoals jaarlijkse gewoonte een cadeautjes-ronde. 

Leiding en oudleiding van Chiro Wilduraantjes organiseren hun jaarlijkse mosselsouper weer. Op 1 november kan je komen smullen van onze lekkere gerechten. Wat staat er op het menu:

Pagina's

Subscribe to Nieuws