Chirojaar inschrijving

Chirojaar inschrijving 2023-2024

De inschrijvingen gebeuren omwille van logistieke redenen, volledig digitaal. De informatie is dezelfde als op het traditionele inschrijvingspapier, de betaling kan via overschrijving of via cash. 

Praktisch

Inschrijvingsgeld: 35 euro voor heel chirojaar (uitgezond kamp en speciale activiteiten)

De betaling wordt bij voorkeur gedaan via overschrijving op BE41 9731 8446 2510 maar kan ook cash op de activiteit. We werken dit jaar ook met de UiTpas. Gezinnen in (kans)armoede kunnen hierdoor een korting krijgen op het lidgeld. 

De gegevens, verzameld op deze pagina, worden volgens GDPR normen bewaard door de groepsleiding. Ze worden opgeslaan op een server van Mediaraven. Enkel de leiding van Chiro Wilduraantjes heeft toegang tot deze gegevens doormiddel van een veilige login. De gegevens worden bewaard zolang er contact nodig is. U kan ten allen tijde de contactgevens aanpassen en laten verwijderen. Voor contact: groepsleiding@chirowilduraantjes.be 

De eerste activiteit zal plaats vinden op 16/09, deze begint op 14 uur en eindigd om 17 uur.

De UiTpas? wat is dat?

De UiTpas is een initiatief van de Stad Sint-Truiden. Door je UiTpas in te scannen op de eerste activiteit kan je punten sparen. Met deze punten kan je leuke cadeau's kopen als je er genoeg hebt. Op talrijke andere (culturele) evenementen van de stad kan je zo'n punten sparen. 
Het extra'tje aan de UiTpas is dat gezinnen in (kans)armoede, door het scannen van de kaart minder moeten betalen.  Je moet enkel je kaartnummer doorgeven of je kaart scannen. Op die manier weet het systeem dat je minder moet betalen. Zo dragen wij ook een steentje bij aan de maatschappij! Deze informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld. 

Een UiTpas kan je aanvragen bij ons of via de stad Sint-Truiden. 

Inschrijvingsformulier (niet vergeten op 'submit' te klikken)

In welke groep zit het lid? Dit wordt ingedeeld op basis van geboortejaar.
De rekeningnummer kan hierboven in de uitleg teruggevonden worden.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.
6 + 10 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. bijv. voor 1+3, voer 4 in.